Om oss

OM OSS SOM ARBETAR PÅ TOMTEBOBARNEN

Linda Franze'n


Jag heter Linda Franze'n och är född 1979. Jag är gift med Stefan och vi har fyra barn, Felicia född 2001, Casper född 2003, Elias född 2007 och Alva född 2008. Vi flyttade hit till Alunda 2006. Jag är utbildad undersköterska. Jag har tidigare arbetat i äldreomsorgen, akutmottagningen Östhammar, förlossningen och avd 95B pre- och post operativ vård av barn. I augusti 2011 började jag jobba som dagmamma här i Alunda och känner att det är det jag vill jobba med. Jag trivs jätte bra med att jobba med barn och att få möjligheten att följa deras utveckling. 

Alva Lager 

vikarie


Jag heter Alva och är född 2000.

Jag bor i Gimo och har gått på Bruksgymnasiet, handel och administration. Jag skulle gärna vilja plugga vidare och bli barnskötare. 

Felizia Bergman

Vikarie


Elvira Lindè

Lärling barn och fritid

Amanda Berggren

 

Jag heter Amanda Berggren och är

född 1988. Jag bor i Gimo tillsammans med min man Mattias och våra fem barn Teddie född 2008, Emmie född 2012, Mileja född 2014 , Elsa född 2016 och Astrid född 2019 

Jag är utbildad barnskötare och jag har tidigare jobbat inom resturang och förskola. Jag började jobba hos familjedaghemmen Tomtebobarnen dec-2017

Att få jobba med barn är en stor glädje för mig då jag får chansen att följa deras utvecklingoch framsteg.

Veronika Elisson Söder


Jag heter Veronika Andersson Söder och är född 1989. Min familj består av min man Emil och våra fyra barn Tindra  född 2005, Lukas född  2008, Ian  född 2012  och Frank  född 2016. I mitt hem bor även våra husdjur, en hund och en katt. Jag är uppvuxen i Alunda.  Tidigare har jag arbetat med kläder, äldreomsorgen i Alunda, dagbarnvårdare inom kommunen på obekväm arbetstid dvs kvällar och helger och jag har även vikarierat som dagbarnvårdare dagtid åt kommunen. Oktober 2013 började jag jobba på familjedaghemmen Tomtebobarnen. Jag har velat jobba med barn så länge jag kan minnas , att få se barnen växa upp och bli  sina egna individer. Jag gillar att få delta i barnens lekar och pyssla.


Jeanette Söder


Jag heter Jeanette Söder och är född 1990. Jag bor i Almunge tillsammans med min sambo Johan och våra två barn Leonie  född 2017 och Liam född 2019. I vårt hem bor även katten Busan. Jag är uppvuxen i Alunda. Jag är utbildad inom handel och administration. Tidigare har jag arbetat inom handel, data hantering, handläggning samt operatör. Jag började jobba i tomtebobarnen sep 2018. Att få jobba med barn är verkligen en dröm som gått i uppfyllelse. Att få vara med och se alla barn utvecklas är så häftigt.